•  

  Aegean Airlines directe vluchten Schiphol - Heraklion

   

 • Wilt u in 2015 ook weer lekker gaan genieten van een vakantie op Kreta? Dan kunt u natuurlijk een pakketreis boeken bij bijvoorbeeld Kreta specialist Sunweb. U kunt dan weer onbezorgd gaan genieten van een van de mooie en gezellige badplaatsen zoals Chersonissos, RethymnonAgios Nikolaos of Malia.

  Mocht u geen pakketreis willen boeken, maar zelf los uw hotel, appartement of vakantiehuis en vliegticket willen boeken, dan is er een interessante ontwikkeling gaande, die ook voor u geld kan besparen. Er komt vanaf Schiphol namelijk concurrentie voor rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Heraklion, Kreta. En zoals u wel weet is concurrentie altijd goed voor de prijs van een product. De prijzen van de directe retour vluchten Amsterdam - Heraklion zouden in 2015 dus zomaar eens lager kunnen worden dan u gewend bent.

 • Aegian Airlines heeft plannen


  De Griekse luchtvaartmaatschappij Aegean Airlines heeft plannen om in de zomer van 2015 te starten met directe vluchten vanaf Schiphol naar Kreta. Er zijn ook plannen om vanaf Amsterdam direct te vliegen op het eiland Rhodos (bron: Airlineroute.net).

  Het is de bedoeling dat vanaf 21 april 2015 Aegean Airlines minimaal 2 keer per week de route Amsterdam - Heraklion gaat vliegen. Airlineroute.net vermeldt wel dat het gaat om een voorlopig vluchtschema. Er kunnen dan ook nog wijzigingen op aangebracht worden. De vluchten zijn mede daarom door de in Athene gevestigde airline nog niet vrijgegeven om te boeken.

  De Griekse luchtvaartmaatschappij Aegean Airlines werd in het jaar 1987 opgericht onder een andere naam, Aegean Aviation. De oprichters waren twee Grieken, Antonis en Nikolaos Simigdalas. Hieruit werd in maart 1999 Aegean Airlines opgericht. De airline krijgt op diverse beoordelingensites meer dan 4 van de 5 sterren en scoort vooral hoog op het geserveerde eten. Dat is ook niet zo gek als u de Griekse keuken een beetje kent. Vliegen met Aegian is zeer betrouwbaar en wij raden u dus zeker aan om de tarieven voor 2015 in de gaten te houden.

  Zie op de foto hieronder de voorkant van het Nikos Kazantzakis International Airport, oftwel Heraklion airport.


 • Leuke blog post? Deel!