•  

  Heimwee naar Nederland op Kreta?

    • Heimwee naar Nederland | Daar kan nu tot op zekere hoogte wat aan gedaan worden. Gemis van thuisfront, familie, het Nederlandse weer en het belastingstelsel, daar kunnen we helaas niks aan doen voor u. Echter als het gaat om gemis van eten, drinken, verzorgingsproducten of boeken en dvd's, dan is er een oplossing. Via dit Kreta blog kunt u kennis maken met de enige echte Heimweewinkel. Ook u kunt deze winkel bezoeken vanuit uw hangmat of luie stoel op Kreta. De heimweewinkel is namelijk een webshop en u kunt deze winkel dus via het internet 24 uur per dag bezoeken door naar heimweewinkel.nl te gaan.


 • Oer-Hollandse producten


  De Heimweewinkel is een webshop van Van Tol Retail. Niet zonder reden, want de import/ export afdeling van Tol Retail is al jaren bekend met de vraag naar oer-Hollandse producten in het buitenland. En daarmee begrijpt Van Tol als geen ander welke producten Nederlanders missen als ze voor een langere periode in Kreta verblijven. Jongeren die maanden lang voor hun lol of voor hun stage op het eiland verblijven om te werken of stage te lopen, of de echte Griekenland fan die in de zomer een aantal maanden in een vakantiehuisje of appartement verblijft. Stuk voor stuk snakken ze - na het maanden lang eten van Olijven, Suflaki's en Griekse salades - naar een zak drop, heerlijke stroopwafels of een lekker blik echt Hollandse Erwtensoep. • Verwen uzelf

   

  U kunt een Nederlander uit Nederland halen maar u kunt nooit Nederland uit een Nederlander halen. Of u nou op Kreta, Kos, Ibiza, Zakynthos of Athene woont, hoe lang u er ook woont en wat u ook doet, u blijft altijd in uw hart Nederlands. En soms heeft u heimwee en wilt u even het gevoel van thuis ervaren. Verwen uzelf dan met echte Nederlandse producten: de geur van stroopwafels, speculaas, drop of pindakaas, Jip en Janneke voorlezen aan uw kinderen, de charme van pannenkoeken bakken in eigen keuken, chocoladeletters en pepernoten eten op 5 december en met Koningsdag alles van Oranje. Pure verwennerij voor alle Nederlanders in het buitenland. Daarom is er de Heimweewinkel; dé online winkel van waaruit u overal ter wereld heel gemakkelijk Nederlandse producten kunt kopen: van drop tot Sinterklaasartikelen en van pindakaas tot rookworst. Alles wat u nodig heeft op één plek. Direct online bestellen en binnen 4 weken thuisbezorgd. Eenvoudig en vertrouwd.


 • Goede heimwee naar Nederland tip? Deel deze pagina!