•  

  Schadevergoeding bij vertraging op uw vlucht naar Kreta

   

 • Een vlucht naar Kreta duurt iets meer dan 3 uur, echter kan het ook voorkomen dat uw vlucht naar Kreta een vertraging heeft. Als deze vertraging langer duurt dan 3 uur, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Inderdaad, u leest het goed, u heeft dan recht op geld. AirClaims.nl kan u hiermee helpen. Het is een juridische dienst die u helpt met het verkrijgen van een schadevergoeding tegen een laag tarief. Geen last van vertragingen op uw vlucht naar Kreta, maar van een vlucht naar Kreta die geannuleerd of overboekt is met een instapweigering als gevolg? Ook dan heeft u recht op een schadevergoeding. Deze vergoedingen kunnen variëren van €125 tot € 600. Serieus geld dus.

 • Vaak zijn het de luchtvaartmaatschappijen die weigeren om deze vergoedingen te betalen, terwijl u hier wel recht op heeft. AirClaims helpt u een handje en ontneemt u de zorg van het schrijven van brieven en procederen bij de rechtbank. Bang voor hoge kosten bij het procederen bij de rechtbank? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken, AirClaims helpt u en u loopt geen risico, want de dienst wordt aangeboden op basis van no cure, no pay.

  Vertraging vlucht Kreta

  Heeft u vertraging gehad op uw vlucht naar Kreta en was deze vertraging meer dan 3 uur? Dan heeft u waarschijnlijk recht op een vergoeding.

  Annulering van uw vlucht naar Kreta

  Indien uw vlucht naar Kreta is geannuleerd, heeft u wellicht recht op een vergoeding indien de vlucht naar Kreta minder dan twee weken voor vertrek is geannuleerd. U heeft altijd recht op restitutie van uw boekingsbedrag.

  Instapweigering op uw vlucht naar Kreta

  Is uw vlucht naar Kreta overboekt en kunt u tegen uw wil niet meereizen? Dan heeft u recht op een vergoeding. Indien u vrijwillig afstand van uw plaats doet in ruil voor extra voordelen, dan heeft u hier geen recht meer op.

  Wat kost de hulp van Airclaims u?

  Mocht Airclaims een succes boeken en een schadeclaim voor u regelen, dan wordt er een vast percentage van de geïncasseerde schadevergoeding in rekening gebracht. Zie voor meer informatie: AirClaims.nl.


 • Goede tip? Deel!