•  

  4 tips voor uw vakantie naar Kreta

    • Tip 1: Bereid u goed voor


  Bekijk van te voren alvast wat u tijdens uw vakantie wilt doen en bijvoorbeeld welke stranden of bezienswaardigheden u wilt bezoeken. U kunt hier dan rekening mee houden tijdens het boeken van de accommodatie, zodat deze in de buurt zit van de activiteiten die u wilt doen en u dus niet eerst 2 uur moet reizen in de hitte. Houdt u van het uitgaansleven, dan komt u in Chersonissos zeker aan uw trekken. Maar ook voor rustzoekers is Kreta een ideaal vakantie-eiland. Vooral het zuiden van het eiland is minder toeristisch, maar daarom zeker niet minder mooi! Kijk dus van te voren goed wat het doel van uw vakantie is. Wilt u graag de overblijfselen uit de oudheid bezoeken, denk dan aan Lassithi, Heraklion, Rethymmon of Chania en natuurlijk het Knossos paleis. Erg de moeite waard.


 • Tip 2: Kies de beste reisperiode


  Net zoals de plaats op het eiland per persoon verschilt, verschilt ook de ideale reisperiode per persoon. Voor de zonaanbidders is begin juni tot en met eind september de beste reisperiode. Het is er dan heerlijk warm en ook de zee heeft dan een lekkere temperatuur. Wilt u het uitgaansleven ontdekken, dan is de beste periode juli / augustus. Dan zijn er de meeste jongeren. Maar wilt u juist een wat actievere vakantie dan kunnen de maanden april, mei en oktober ook gunstig zijn. Het is er dan wat rustiger en minder heet. • Tip 3: Betaal niet te veel voor uw vakantie


  Voordat u gaat genieten van uw heerlijke vakantie op dit Griekse eiland, wilt u natuurlijk de mooiste accommodatie voor zo min mogelijk geld. Door de vele aanbieders die u tegenwoordig hebt raakt u soms het overzicht kwijt en kan het lastig zijn een goede aanbieding te vinden. Op TravelHunter.nl vindt u de goedkoopste vakanties van dit moment en zij geven daarnaast ook gratis reisadvies, zodat u zelf niet alle websites hoeft door te zoeken. Bekijk hier de goedkoopste vakanties naar Griekenland van dit moment.


 • Tip 4: Geniet!


  En misschien wel de belangrijkste tip: Geniet van uw vakantie! Voor u het weet is het weer voorbij en moet u weer naar school of naar uw werk. Maak mooie foto's, zodat u thuis nog eens terug kunt kijken op die geweldige vakantie op Kreta.


 • Goede Kreta vakantie tips? Deel deze pagina!