•  

  4 tips om je vakantie naar Kreta tot een succes te maken

   

 • Tip 1: Bereid je goed voor


  Bekijk van te voren alvast wat je tijdens je vakantie wilt doen en bijvoorbeeld welke stranden of bezienswaardigheden je wilt bezoeken. Je kunt hier dan rekening mee houden tijdens het boeken van de accommodatie, zodat deze in de buurt zit van de activiteiten die je wilt doen en je dus niet eerst 2 uur moet reizen in de hitte. Houd je van het uitgaansleven, dan kom je in Chersonissos zeker aan je trekken. Maar ook voor rustzoekers is Kreta een ideaal vakantie-eiland. Vooral het zuiden van het eiland is minder toeristisch, maar daarom zeker niet minder mooi! Kijk dus van te voren goed wat het doel van je vakantie is. Wil je graag de overblijfselen uit de Oudheid bezoeken, denk dan aan Lassithi, Heraklion, Rethymmon of Chania. Erg de moeite waard.

 • Tip 2: Kies de beste reisperiode


  Net zoals de plaats op het eiland per persoon verschilt, verschilt ook de ideale reisperiode per persoon. Voor de zonaanbidders is begin juni tot en met eind september de beste reisperiode. Het is er dan heerlijk warm en ook de zee heeft dan een lekkere temperatuur. Wil je het uitgaansleven ontdekken, dan is de beste periode juli/augustus. Dan zijn er de meeste jongeren. Maar wil je juist een wat actievere vakantie dan kunnen de maanden april, mei en oktober ook gunstig zijn. Het is er dan wat rustiger en minder heet.

  Tip 3: Betaal niet te veel voor je vakantie


  Voordat je gaat genieten van jouw heerlijke vakantie op dit Griekse eiland, wil je natuurlijk de mooiste accommodatie voor zo weinig mogelijk geld. Door de vele aanbieders die je tegenwoordig hebt raak je soms het overzicht kwijt en kan het lastig zijn een goede aanbieding te vinden. Op TravelHunter.nl vind je de goedkoopste vakanties van dit moment en zij geven daarnaast ook gratis reisadvies, zodat je zelf niet alle websites hoeft door te zoeken. Tot eind september 2016 maak je daarbij ook nog eens kans op een roundie! Bekijk hier de goedkoopste vakanties naar Griekenland van dit moment.

  Tip 4: Geniet!


  En misschien wel de belangrijkste tip: Geniet van je vakantie! Voor je het weet is het weer voorbij en moet je weer naar school of naar je werk. Maak mooie foto's, zodat je thuis nog eens terug kunt kijken op die geweldige vakantie op Kreta.


 • Leuke Kreta tips? Deel!

 • Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone