•  

  Waterparken Kreta

   


 • Waterparken Kreta | U wilt dat u en uw kinderen het tijdens de vakantie op Kreta naar het zin hebben, maar u wilt ook rust hebben en bijkomen van het drukke dagelijks leven. Een Kreta vakantie op of nabij een waterpark is dan echt een uitkomst en een perfect alternatief voor een dagje naar het strand. Op vakantie hoor je ouders vaak zeggen: 'Mijn vakantie is pas geslaagd, als mijn kinderen het naar hun zin hebben'. Deze stelling geldt voor vele ouders en klopt natuurlijk als een bus. Als ouder weet u namelijk maar al te goed dat u zeker geen leuke vakantie heeft als uw kinderen het niet naar hun zin hebben.

  Denk niet alleen aan je kinderen


  Maar als ouder moet u ook aan uzelf denken en wilt u ook tot rust komen. Daarom moet u er alles aan doen om het uzelf zo gemakkelijk mogelijk te maken. U kunt niet én uw kinderen de hele dag vermaken én tot rust komen. Een animatie team van een hotel of een waterpark vol glijbanen waar uw kinderen zich optimaal vermaken zijn hier goede oplossingen voor. Zie in de video's hieronder een kleine impressie van 2 van de vier waterparken die Kreta rijk is. De eerste video is van het Acqua Plus waterpark en de tweede is van Waterpark City, beide twee top waterparken op Kreta.


 • Advertentie

 • Goede advertentie? Klikken helpt site te verbeteren.


 • Video's waterparken Kreta


 • 4 waterparken op Kreta


  U kunt ook een hele dag zwemplezier inplannen en naar een van de vier waterparken op Kreta gaan. Op Kreta zijn er maar liefst vier grote waterparken waar u met (of zonder) uw kinderen een spetterende top dag kunt beleven. Stuk voor stuk zijn het spectaculaire waterparken, waar veiligheid voorop staat. U en uw kind staan dan ook de gehele dag onder toezicht van hoog opgeleide badmeesters die alles in de gaten houden en te hulp schieten als dat nodig is. De meeste waterparken op Kreta liggen in de buurt van de populaire badplaats Chersonissos, maar er ligt ook een park nabij Chania. Zie hierboven van het Watercity en het Acqua Plus waterpark een video, zodat u een beeld krijgt van wat u kunt verwachten.

  Mocht u nou liever heel veel water- en glijbanengeweld bij uw hotel willen? Klik dan op de groene knop hieronder. Wij sturen u dan direct door naar het aanbod aan hotels op Kreta die u de beste waterpret kunnen bieden die u zich maar kunt bedenken. Zo heeft u een top vakantie en uw kinderen hebben het waarschijnlijk nog meer naar hun zin. Wilt u dichtbij het waterpark Starbeach willen zitten, dan is hotel Star Beach Village zeker een aanrader.

  Bekijk de hotels op Kreta met zwembaden en glijbanen »


 • Advertentie

 • Goede advertentie? Klikken helpt site te verbeteren.


 • Acqua Plus Waterpark


  Op slechts 5 km van de badplaats Chersonissos, vindt u het spectaculaire Aqua Plus Waterpark. Het waterpark is het populairste waterpark van Kreta en bestaat al meer dan 20 jaar en trekt jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers die genieten van dit groot opgezette en zeer fraai vormgegeven waterpark. U kunt hier de grootste en spectaculairste glijbanen van Kreta trotseren en samen met uw kinderen een top dag beleven vol gekkigheid. Voor entree moet betaald worden. Voor baby’s is de toegang gratis, voor kinderen is dit €17 en voor volwassenen €26. Een dagje met het gezin naar dit waterpark kost u wel wat, maar u krijgt er zeker wat voor terug. Zo zijn de Extreme Kamikaze & Tornados, de Tsunami, de Crazy River en de 3 Giant Glides absolute aanraders voor de avontuurlijke waterrat die geen genoeg kan krijgen van glijbanen en ander water geweld!

  Bezoek de officiele site van Acqua Plus Waterpark »


 • Watercity Waterpark


  Maar liefst 80.000 vierkante meter waterpark met 35 spectaculaire water attracties, dat is waterpark Watercity Anopolis. Dit geweldige waterpark ligt op ongeveer 15 minuten rijden van Chersonissos. Vele glijbanen en andere water attracties zorgen hier voor een geweldige sfeer waar met name kinderen zich helemaal thuis voelen. De entree kost €25 voor volwassenen, €17 voor kinderen (voor kinderen met een lengte van1.40 of kleiner) en voor kinderen met een lengte onder de 0.90 cm hoeft geen entree betaald te worden. Het Watercity waterpark is geopend van 10:00 tot 18:30 en er zijn genoeg parkeerplaatsen waar u uw huurauto kunt parkeren. Een bezoek brengen aan Watercity staat garant voor een dag vol spetterende gekkigheid in het water. Met name de Kamikaze, Turbo Cyclone, Turbo Guns en de Sidewinder-Boomerango zijn absolute aanraders.

  Bezoek de officiele Watercity Waterpark site »


 • Advertentie

 • Goede advertentie? Klikken helpt site te verbeteren.


 • Limnoupolis Waterpark


  Sinds 1997 is het Limnoupolis waterpark al een toeristische trekpleister. Het Limnoupolis park ligt op ongeveer 8 km van Chania en jaarlijks komen er zo'n 140.000 bezoekers naar het waterpark om te genieten van al het moois wat dit park te bieden heeft. Limnoupolis is anders dan de andere 3 waterparken op Kreta, naast de vele water attracties valt het op dat in dit park de flora en fauna centraal staan. Het natuurlijk groen komt op meerdere plekken in het park terug. Een van de meest opvallende attracties van het park is de 260 m lange rivier die u langs prachtige grotten en spectaculaire watervallen brengt. Naast de rivier is er ook een enorm zwembad van 1500 vierkante meter groot met een poolbar en een jacuzzi ook zijn er voor de kinderen vele speeltoestellen. Baby's tm 3 jaar en ouderen van 60 jaar of ouder hoeven geen entree te betalen. Voor een hele dag zijn de prijzen voor volwassenen €25, voor kinderen in de leeftijdscategorie van 4 - 12 jaar zijn de kosten €18. Als u na 15:00, dan betaald u een middag tarief van €17 voor volwassenen en €14 voor kinderen in de leeftijdscategorie van 4 - 12 jaar.

  Bezoek de officiele site van Limnoupolis Waterpark »


 • Star Beach Waterpark


  Het Star Beach Waterpark is het bekendste waterpark van Kreta. Star Beach ligt middenin de populaire badplaats Chersonissos. Het grote verschil met de andere parken is met name dat de entree gratis is. Dit maakt Star Beach dan ook gelijk het drukst bezochte waterpark op Kreta. Het is ook een park dat meer dan de andere waterparken veel wordt bezocht door 18+ jongeren. U hoeft daar met jonge kinderen geen last van te hebben, want Star Beach is verdeeld in afzonderlijke delen. Zo is er een deel speciaal voor families, waar o.a. kinderbadjes, miniglijbanen en speeltuinen aanwezig zijn. Voor de 18+ jongeren is er een gedeelte waar veel gefeest wordt en waar wereldberoemde dj’s de beste plaatjes draaien. Naast spelende kinderen en feestende jongeren is er op Star Beach ook een wellness gedeelte, hier kunt u lekker genieten en helemaal tot rust komen. Zo kunt u zich laten verwennen door een massage of schoonheidsbehandeling te boeken (tegen betaling). Ook ligt er een top hotel aan dit waterpark. Dat hotel is Star Beach Village, een absolute aanrader.

  Bezoek de officiele site van Star Beach Waterpark


 • Goede Kreta waterparken pagina? Deel via de social buttons (rechts)!