•  

  TUI • TUI | Een TUI vakantie staat vaak voor zonvakanties met een smile, dat is kenmerkend voor zonvakanties die u boekt bij TUI. TUI is de nieuwe naam voor de bekende Nederlandse reisorganisatie Arke. Voor de naamsverandering hoorde Arke al bij TUI, alleen stond het merk in de Nederlandse markt bekend als Arke. In Nederland heeft TUI naast Arke ook bekende reismerken zoals Holland International, KidsWorldClub, Lastminute.nl, Kras en ROBINSON. TUI heeft ook een eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly. TUI heeft al miljoenen Nederlanders geholpen met het boeken van hun zonvakanties naar vele zonnige bestemmingen wereldwijd en veel daarvan gingen naar Kreta, omdat Kreta al jaren een van de populairste Nederlandse vakantiebestemming is. Zonvakanties Kreta zijn al jaren zeer populair bij TUI. Het Griekse eiland dat zowel door jongeren als oudere zeer geliefd is, zit al tientallen jaren in het assortiment en door de scherpe prijsafspraken die er zijn met de aanbieders van de accommodaties en de daaruit voortvloeiende goede prijs / kwaliteit verhouding, lukt het TUI al jaren om aantrekkelijke zonvakanties naar Rethymnon, Chersonissos, Agios Nikolaos, Malia, Sitia, Chania en nog veel meer plaatsen op Kreta aan te bieden. • TUI staat voor goede service en betrouwbaarheid

  Betrouwbaarheid, duurzaamheid, transparantie en service staan bij TUI zeer hoog in het vaandel. Daarom zijn de meeste vakantiegangers die bij TUI hun zonvakantie boeken positief over de reisorganisatie. TUI aangesloten bij het calamiteitenfonds, ANVR en SGR. Dit biedt u als boeker meer zekerheid bij het boeken van een zonvakantie naar Kreta of een andere zonnige bestemming. Twijfel niet langer en boek die vakantie naar het prachtige Kreta via TUI met vroegboekkorting of door een last minute naar Kreta te boeken via TUI. Of u nou op zoek bent naar een gezellig appartementje of een all inclusive vakantie, TUI heeft het allemaal.


 • All inclusive Kreta vakanties van TUI


  U weet al dat u onbezorgd wilt genieten van uw zonvakantie op Kreta. En hoe kunt u nou beter onbezorgd genieten van uw vakantie als u in uw accommodatie op basis van de all inclusive formule verblijft. Alles aan eten en drinken wat u consumeert is inbegrepen in de prijs die u betaald. Als u alle all inclusive vakanties van TUI naar Kreta wilt zien, klik dan op de groene knop hieronder.


  Direct naar all TUI all inclusive vakanties naar Kreta »


 • Last minute Kreta vakanties van TUI


  U wilt naar Kreta op vakantie, naar het grootste en meest veelzijdige eiland van Griekenland. Nu bent u op zoek naar de voordeligste last minute vakanties, zodat u voor een goede prijs kunt genieten van al het moois dat Kreta u te bieden heeft. TUI heeft een ruim assortiment aan last minutes naar Kreta. Als u alle last minute vakanties van TUI naar Kreta wilt zien, klik dan op de groene knop.

   

  Direct naar all TUI last minute vakanties naar Kreta »


 • Hotels van TUI op Kreta direct aan zee


  Een hotel op Kreta direct aan zee. Dat is toch eigenlijk wat iedereen wilt als u op zonvakantie gaat naar Kreta? Er zijn op Kreta prachtige stranden te vinden en veel hotels zijn ook direct op het strand gebouwd, zodat u vanuit uw hotel zo het strand op rolt. Zo kunt u optimaal genieten van het  meest veelzijdige en tevens grootste eiland van Griekenland. Als u alle hotels van TUI op Kreta wilt zien die direct aan zee liggen, klik dan hier


  Nu naar all TUI accommodaties op Kreta die direct aan zee liggen »


 • TUI een goede reisorganisatie? Deel deze pagina!