•  

  Vroegboekkorting Kreta

   

  Vroegboekkortingen of last minutes naar Kreta helpen veel Nederlanders ieder jaar weer om voordelig op vakantie te gaan naar het mooiste eiland van Griekenland. Kunt u ook niet wachten om weer op vakantie te gaan naar Chersonissos, Malia, Agios Nikolaos of Rethymnon op Kreta? Dan kunt u wachten om zo kort mogelijk voor vertrek een last minute naar Kreta te boeken. Echter is er naast de last minute periode nog een andere populaire boekingsperiode om voordelig uw vakantie naar Kreta te boeken, dit is de vroegboek periode. Er zijn verschillende aanbieders van vroegboek kortingen naar Kreta. Onder andere TUI, Vakantiediscounter, Corendon, Sunweb en nog vele andere reissites bieden online de vroegboekkortingen aan. Zo kunt u heel voordelig een all inclusive Kreta vakantie boeken. Bij het boeken van uw vakantie tot twee maanden voor vertrek ontvangt u geen vroegboekkorting, maar als u meer dan vier maanden voor vertrek uw vakantie naar Kreta boekt, dan kunt u daar zeker wel van profiteren. Hoe vroeger voor vertrek u boekt, hoe hoger de kortingen vaak oplopen.

 • Voor een vakantie naar Kreta raden wij u aan om aan het eind van het jaar en in het eerste kwartaal van het jaar te boeken. In de maanden december, januari, februari en maart zijn de vroegboekkortingen naar Kreta vaak het hoogst. In deze maanden krijgen de reisaanbieders vaak hun contracten met hotels en appartementen rond en is het accommodatie aanbod helemaal bekend voor het nieuwe seizoen. Vaak worden er dan direct scherpe vroegboekkortingen gegeven. Dit gebeurt ook om te zien hoe populair een accommodatie of een bestemming is en of de verwachting er is of iets goed gaat lopen of juist niet. Zo kan o.a. het prijs- en marketingbeleid voor de rest van het seizoen voor land, bestemming en accommodaties bepaald worden.

 • Sinds 2000 biedt Sunweb zonvakanties aan naar Kreta. De vakanties van Sunweb zijn te boeken via de gebruiksvriendelijke website. Het hele jaar door kunt u voordelige zonvakanties naar Kreta boeken op Sunweb.nl, maar zeker in de vroegboek periode. De vroegboekkortingen kunnen oplopen tot meer dan €500. Om naar de Kreta vroegboekkortingen van Sunweb te gaan kunt u hier klikken.

  Boek met Sunweb vroegboekkorting

 • Vanaf januari start bij TUI weer de vroegboek actie "Snelle Boekers Voordeel"! De actie geldt o.a. voor Kreta boekingen. Deze actie staat voor de volgende voordelen: Niet aanbetalen, Extra korting, TUI vroegboekgaranties met lage prijzen en ruime beschikbaarheid. Klik op de groene knop hieronder om naar de "vroegboek kortingen" pagina te gaan. TUI heeft ook vanaf dinsdag 15-1-19 een extra prijsdaling doorgevoerd op de huidige lage prijzen in de toch al zeer voordelige vroekboekweken! Het betreft 100 topbestemmingen met een beoordeling van 8+ en met vertrek in mei en juni. De korting die wordt gegeven op deze topbestemmingen is maar liefst een prijsdaling van € 100,-. Bekijk de vroegboekkortingen van deze 100 topbestemmingen nu.

  Boek met TUI vroegboekkorting

 • U heeft de reclames op televisie vast al voorbij zien komen, Corendon begint namelijk nu al met stunten met hoge vroegboekkortingen naar o.a. Kreta. De vakanties naar Kreta voor 2019 zijn zo laag geprijsd dat u, als u vroeg boekt al voor €199 acht dagen op Kreta kunt verblijven (inclusief vlucht). Bekijk hier nu de vroegboekkorting aanbiedingen van touroperator Corendon.

  Boek met Corendon vroegboekkorting

 • Waar op te letten bij vroegboeken?


  Als u uw Kreta vakantie vroeg gaat boeken raden wij u wel aan om ook een annuleringsverzekering af te sluiten. U boekt tenslotte maanden van te voren uw vakantie en in de tussenliggende maanden kan het altijd voorkomen dat er met u of een van uw naaste onverwachte dingen gebeuren (ziekte, ongeval, begrafenis, etc) waardoor u niet in staat bent om op vakantie te gaan. U zult ook goed de betalingstermijnen in de gaten moeten houden. De meeste reisaanbieder vragen na boeking om een kleine aanbetaling (ongeveer 10% van de totale reissom) en vlak voordat u op vakantie gaat dient u het resterende bedrag over te maken. Ook is het bij een aantal aanbieders mogelijk om in meerdere termijnen te betalen, zodat u niet ineens een groot bedrag moet overmaken.

  Let er ook goed op of de reisaanbieder bij wie u uw vakantie met vroegboekkorting boekt, aangesloten is bij de ANVR. Mocht de reisorganisatie failliet gaan, dan is de totale reissom van uw vakantie in ieder geval wel verzekerd. Tot slot is het belangrijk om zeker te weten dat u vrij kunt krijgen op uw werk. U kunt namelijk niet annuleren als u geen vrij kunt krijgen (dat is geen legitieme reden) van uw werk. Een annuleringsverzekering dekt het dan niet. Het "omboeken" van uw vakantie is vaak wel mogelijk, maar er zitten dan wel hoge kosten aan verbonden.

 • Voordelen van vroegboeken


  De voordelen van het boeken met vroegboekkortingen zijn natuurlijk met name de lage prijs, maar ook de ruime keus door de beschikbaarheid van hotels, resorts en appartementen. Een ander voordeel is het gespreid betalen in losse termijnen. Door de lange periode tussen het boeken van de vakantie en het vertrek, kunt u na het betalen van een aanbetaling vaak in een aantal termijnen de totale reissom afbetalen. Deze betaalregelingen verschillen per reisorganisatie, dus check dit wel even voordat u gaat boeken.


 • Mooie vroegboekkortingen Kreta? Deel!