•  

  Corendon vakantie Kreta

   

  Corendon biedt al jarenlang vele en goed geprijsde vlieg vakanties aan naar vele zonvakantie bestemmingen wereldwijd. In beginsel waren dat vakanties enkel naar Turkije, maar nu zitten er veel meer zonvakantie landen dan Turkije in het assortiment. Ook biedt Corendon veel Griekenland zonvakanties aan en is er een ruim aanbod aan vakanties en last minutes naar het Griekse eiland, Kreta. In het jaar 2000 werd de inmiddels zeer bekende en populaire touroperator opgericht door Atilay Uslu en Yildiray Karaer te Haarlem. In de jaren na 2000 is Corendon uitgebouwd tot een van de grootste touroperators van Nederland met meer dan 200 personeelsleden. Vele Nederlandse toeristen boeken dan ook jaarlijks hun zonvakantie naar Kreta. In reclamespotjes op tv komt de naam Corendon tot stand door twee mannen met de namen "Cor" en "Don". De oorsprong van de naam Corendon ligt echter totaal ergens anders. De naam Corendon komt namelijk van de "Korund" edelsteen. Dit is de sterkste edelsteen op de diamant na. De kleur van de Korund edelsteen is Bordeaux rood, net als de huisstijl kleur van Corendon, zie de Bordeaux rode kleur ook terugkomen in het logo aan de rechterkant van deze pagina.

 • Corendon last minutes naar Kreta gesorteerd op prijs


  Corendon heeft veel last minute vakanties naar Kreta. Niet alleen naar bekende badplaatsen als Chersonissos, Malia en Rethymnon, maar ook naar minder bekende plaatsen als Gouves, Agia Galini, Analipsis, Gournes en Stalis. Alle last minutes van Corendon zijn scherp geprijsd in verschillende klasses. Wilt u zelf iedere avond kiezen waar u uit eten gaat en niet aan een restaurant van een hotel vastzitten, boek dan een appartement en wilt u wel genieten van alle luxe van een hotel, boek dan een resort of een all inclusive hotel. Corendon heeft het allemaal. 

  Direct naar Kreta vakanties gesorteerd op prijs »

 • Corendon last minutes naar Kreta gesorteerd op klantwaardering


  Kijkt u alleen naar de prijs of ook naar de kwaliteit van de accommodatie? Corendon heeft last minute vakanties naar Kreta in verschillende sterren en prijs klasse. Hotels en appartementen in de bekende badplaatsen als Chersonissos, Malia, Agios Nikolaos en Rethymnon. Bent u benieuwd naar de ervaring van andere bezoekers van de accommodaties, dan kunt u daar op sorteren bij Corendon. Klik op onderstaande groene knop en bekijk de accommodaties met de beste klantwaardering (gesorteerd van hoog naar laag). 

  Direct naar Kreta vakanties gesorteerd op klantwaardering »

 • Leuke pagina? Deel het via social media!

 • Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Email this to someone