•  

  Eliza was here • Eliza was here Kreta 


  Elisa was here
  | Een iets andere reisorganisatie dan anderen, zoals TUI en Vakantiediscounter. Tijdens een reis door de Algarve in 2001 ontstond namelijk een liefde voor het ontdekken van onbekende en authentieke plekken. Bij Eliza was here zijn dus geen vakanties te boeken naar toeristische gebieden en grote resorts, maar naar fijne hotels/appartementen in rustige omgevingen. Alles staat in het teken van het ontdekken van afgelegen strandjes, het proeven van lokale lekkernijen, ongerepte plekken bezoeken en natuurlijk tot rust komen. Dit doet Eliza niet alleen op Kreta maar op heel veel prachtige plekken in vele vakantielanden.

  Alle Kreta vakanties gesorteerd op prijs » • Bestemmingen Eliza was here


  Het aanbod van Eliza was here bevindt zich vooral rondom de Middellandse Zee. De accommodaties vindt u op plekken die niet zo toeristisch zijn, weg van de massa liggen en het liefst tussen de lokale bevolking. Ze zeggen er zelf over: ‘waar iedereen rechts afslaat, sla ik linksaf’. Oftewel: geen vakantie via de gebaande paden, maar vooral zelf op ontdekking gaan. De accommodaties die aangeboden worden, zijn beoordeeld op een aantal aspecten: atmosfeer, gastvrijheid en de persoonlijke benadering. Veel hotels en appartementen liggen een beetje in the middle of nowhere, daarom is een huurauto altijd inbegrepen als u een vakantie boekt via Eliza was here. Deze huurauto is op te halen bij aankomst op het vliegveld, zo kunt u direct naar uw verblijf rijden. Kreta is één van de meest populaire bestemmingen, maar ze bieden ook reizen aan naar onder anderen Ibiza, Cyprus, Portugal en andere delen van Griekenland.

  Alle bestemmingen voor unieke vakanties »


 • Last minute Kreta adresjes 


  Bij Eliza was here kunt u een lastminute vakantie boeken vanaf vier weken voor vertrek. Ze bieden (lastminute) vakanties aan naar verschillende dorpen en steden op Kreta, zoals Sitia, Agios Nikolaos, Koutouloufari, Arkadi, Anissaras en Avdou. De meeste hotels en appartementen die te boeken zijn via deze site, zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld. De accommodaties zult u niet zo snel tegenkomen op sites van andere reisaanbieders, omdat het niet de meest populaire hotels zijn op populaire plekken. Juist deze services maakt Eliza was here zo bijzonder. Door een lastminute vakantie te boeken, geniet u van lagere prijzen. Dankzij de sorteermogelijkheid ‘prijs’ kunt u alle (lastminute) vakanties naar Kreta sorteren op prijs van laag naar hoog. Voor alle last minutes gesorteerd op prijs van Eliza was here, klikt u op de groene knop hieronder.

  Direct naar de last minute vakantieadresjes »


 • Last minute Kreta deals gesorteerd op populariteit 


  Vindt u de prijs niet zo belangrijk en/of kijkt u liever naar de ervaringen van andere mensen bij een hotel of appartement? U kunt de lastminutes van Eliza was here ook sorteren op basis van populariteit. U krijgt dan de meest populaire accommodaties als eerste te zien. Dankzij de vele filteropties, kunt u gemakkelijk uw ideale reis selecteren. U kunt bijvoorbeeld zeggen hoe lang de reis mag zijn, wat de prijs per persoon mag zijn, hoe veel sterren de accommodatie moet hebben, over welke faciliteiten de accommodatie moet beschikken, wat voor soort accommodatie u het liefst heeft (hotel, appartement, aparthotel, etc.) en nog veel meer. Door al deze filteropties in te vullen, kunt u gemakkelijk uw ideale reis vinden. Voor de lastminutes Kreta van Eliza was here gesorteerd op populariteit klikt u op de onderstaande groene knop.

  Alle unieke last minute vakanties »


 • Meer over Eliza was here


  Bij Eliza was here hoeft u geen vakanties naar grote resorts aan de andere kant van de wereld te verwachten, ze focussen zich namelijk op kleinschalige vakanties binnen Europa. Ze zijn naast Nederland actief in België en Denemarken. In 2004 werd het bedrijf opgericht door Koen Everink (deze naam kunt u bekend in de oren klinken, hij werd namelijk dodelijk slachtoffer van een misdrijf en is veel in het nieuws geweest). In 2012 nam het grote bedrijf De Sundio Group, dat ook de eigenaar is van Sunweb, Eliza was here over. Het bedrijf is aangesloten bij het SGR, ANVR, Thuiswinkel en Stichting Calamiteitenfonds. U kunt dus met een gerust gevoel een (last minute) vakantie naar Kreta boeken via Eliza was here! Het bedrijf doet er daarnaast ook nog eens alles aan om de CO2-uitstoot van de reizen te compenseren. Bij elke reis berekenen ze de hoeveelheid uitstoot aan CO2 en financieren vervolgens projecten die dezelfde CO2-uitstoot compenseren.


 • Goede Elize was here pagina? Deel via de social buttons (rechts)!