•  

  Ammoudara

   


 • Ammoudara | Dit is een badplaats dicht bij hoofdstad van Kreta, Heraklion. Vanaf het vliegveld van Heraklion is Ammoudara dus makkelijk en snel te bereiken. De zandstranden hebben de plaats haar naam gegeven. Ammos betekent namelijk zand in het Grieks. Het water is erg helder en het zand is erg zacht. Ook het eten is goed, in de verschillende restaurants en op straat ontmoet u allemaal vriendelijke mensen. De sfeer is erg gemoedelijk, zoals eigenlijk in heel Griekenland de bevolking haar toeristen altijd met open armen ontvangen. • Het strand van Ammoudara

   

  Het strand (zandstrand) is ongeveer vier kilometer lang en is erg populair onder toeristen en inwoners van Kreta. Het is een mooi schoon strand met helder zeewater. In de zomer waait het er vaak, waardoor er veel mensen komen om te surfen. Bekijk hier de ligging strand en de beoordelingen over het strand. 


 • Over Ammoudara  Er zijn veel winkels, restaurants en een aantal grotere hotels die allemaal aan een grote weg liggen. Ze hebben eigenlijk allemaal wel uitzicht op de zee. Gezinnen met jonge kinderen trekken ook graag naar dit gezellige plaatsje. Mede ook omdat het strand langzaam afloopt in de zee en het daardoor veilig is om met jonge kinderen op het strand of in zee te spelen. Er wordt naast surfen ook veel aan andere watersporten gedaan, dit is vaak wel tegen betaling.


 • Video Ammoudara


 • Vakantie in Ammoudara


  Gaat u aankomende zomer zelf meemaken hoe mooi het er is in. Wacht niet langer en boek gewoon die vakantie naar deze geweldige plaats op het veelzijdige eiland Kreta. U krijgt er zeker geen spijt van. Naast Ammoudara zijn er nog vele andere fantastische plaatsen op Kreta waar u heerlijk vakantie kunt vieren. Of u nou op zoek bent naar een gezellig appartementje of een all inclusive vakantie, Kreta heeft het allemaal. Klik op het logo van TUI, VakantieDiscounter of Sunweb en ga direct naar het totaalaanbod aan Kreta vakanties van de gekozen partij.


 • Enthousiast over Ammoudara? Deel deze pagina!