•  

  Auto huren Kreta

    • Auto huren Kreta | Kreta is een erg groot eiland waar veel te zien en te doen is. U kunt natuurlijk een paar keer een excursie boeken en u laten rondrijden op dit veelzijdige eiland. Alleen is het misschien wel leuker en spannender om Kreta zelf te gaan verkennen? Mocht u dat willen gaan doen, dan raden wij u zeker aan om een auto te huren tijdens uw verblijf op Kreta. Zo kunt u zich vrij bewegen en de vele authentieke plaatsjes en bergdorpjes bezoeken of onontdekte stukken natuur en de verstopte en soms zelfs verlaten stranden en baaien aan doen. Omdat het huren van een auto op Kreta erg populair is, zijn er vele aanbieders van huurauto's actief.

  Genoeg keus


  U kunt dan ook vele soorten auto's huren. Diverse modellen, voorwaarden en prijzen worden door plaatselijke, nationale en internationale autoverhuur bedrijven aangeboden. Het is daarom voor u lastig om een goede keuze te maken. U wilt natuurlijk een betrouwbare en veilige huurauto tegen een goede prijs huren, zonder addertjes onder het gras waardoor u opgelicht kan worden. Wij zullen u daarom helpen bij het huren van een auto voor uw vakantie op Kreta.

  Compleet pakket voor autohuur op Kreta


 • Video autorijden op Kreta


 • Wat zijn de risico's?


  Het huren van een auto op Kreta klinkt als heel vanzelfsprekend om te doen. Dat is het ook wel, want heel veel vakantiegangers doen het tijdens hun vakantie. Het eiland leent zich er ook perfect voor, want er zijn veel goed begaanbare asfalt wegen op Kreta (zelfs in de bergen). Echter zijn er voordat u een auto huurt wel een aantal dingen die u even moet weten.

  Hier moet u rekening mee houden als u een auto huurt op Kreta

  • Leeftijd
   U dient minimaal 23 jaar te zijn als u een auto op Kreta wilt huren.
  • Verdovende middelen
   Bij het gebruik van drugs of alcohol tijdens het rijden vervallen al uw rechten op uw verzekering.
  • Gordels
   Ook op Kreta is het dragen van een veiligheidsgordel verplicht.
  • Kosten reparaties bij stop indicatoren
   Vaak gelden er bij autoverhuur bedrijven regels dat de kosten die gemaakt moeten worden voor schade die ontstaat bij het doorrijden, nadat een van de indicatoren in de auto heeft aangegeven dat u moest stoppen, voor eigen rekening zijn. Wij raden u aan om dit risico niet te nemen, omdat de kosten voor reparaties hoog op kunnen lopen.
  • Verzekering
   Zorg altijd voor een goede verzekering. Denk bijvoorbeeld aan een all risk verzekering, inzittende verzekering en brand en diefstal verzekering.

 • Tips


  Wij raden u aan om uw huurauto voorafgaand aan uw vakantie te huren bij een gerenommeerd autoverhuurbedrijf zoals Sunnycars. Mocht u nog twijfelen om een auto te huren op Kreta, dan kunnen wij misschien uw twijfels wegnemen. Bovenstaande video geeft u een beeld van hoe het is om in een huurauto op Kreta rond te toeren. Met de auto komt u op de mooiste plekjes van het eiland en wij weten zeker dat u er geen moment spijt van zult krijgen. Het is misschien wel de beste manier om het eiland te verkennen. Lees hieronder onze tips.

  • Huur een auto voorat u op vakantie gaat
   Als u ervoor kiest om een auto te huren gedurende uw vakantie op Kreta, huur de auto dan voordat u op vakantie gaat. U kunt dan rustig zoeken naar een geschikt bedrijf waarvan u rustig de voorwaarden door kunt nemen.

  • Kies voor een gerenommeerd autoverhuur bedrijf.
   Wij raden u altijd aan om te kiezen voor een gerenommeerd autoverhuur bedrijf. Het kan zijn dat u daar soms iets meer voor betaald, maar deze bedrijven geven over het algemeen wel een betere service en u bent vaak beter verzekerd voor schade en/of diefstal.

  • Maak foto's en/of video's
   Voordat u wegrijdt met de huurauto moet u altijd foto's maken van schade die al op de huurauto aanwezig is. Zo kunt u achteraf niet aansprakelijk worden gesteld voor deze schade. U kunt immers bewijzen dat de schade er al op zat voordat u de auto in gebruik nam.

  • Beste ophaal en inlever locatie
   Bedenk vooraf goed wat voor u de beste ophaal en inlever locatie is. Zo is het misschien het best om uw auto zowel op te halen als in te leveren op de luchthaven van Heraklion of de luchthaven van Chania. Hier begint en eindigt uw vakantie ook, dus dat is dan wel zo handig.

 • Kreta vakantie boeken?

  Wilt u deze zomer het eiland Kreta bezoeken en lekker met uw huurauto de prachtige natuur en gezellige plaatsen op het eiland ontdekken? Wacht dan niet langer en boek die vakantie naar het prachtige Kreta met vroegboekkorting of door een last minute te boeken. Of u nou op zoek bent naar een gezellig appartement aan zee of een all inclusive vakantie met alles er op en er aan. Kreta heeft het allemaal. Klik op één of meerdere van de onderstaande logo's om direct naar het Kreta zonvakantie aanbod te gaan. Kijk of er iets voor u bij zit en leg die vakantie naar het grootste en meest veelzijdige eiland van Griekenland direct vast.


 • Goede auto huren Kreta pagina? Deel via de social buttons (rechts)!