•  

  Kalyves

   


 • Kalyves | Deze plaats op Kreta ligt aan de baai van Soudi op het Griekse eiland Kreta. Het is onderdeel van de gemeente Apokoronas. Het ligt ongeveer twintig kilometers oostelijk vanaf Chania. De rivier de Xidhe loopt door het plaatsje heen. Soms wordt deze plaats ook als Kalives gespeld. Kalyves wordt als een van de betere badplaatsen in Kreta beschouwd. Dit komt onder andere door het geweldige uitzicht op de baai van Souda en de mooie landschappen in de omgeving. De omgeving is rijk aan een bijzonder mooie flora en fauna. • Alles komt hier samen!


  Als u op zoek bent naar een strandvakantie, een romantische vakantie, een vakantie met uw famlie of gewoon een plek om Kreta te verkennen? Dan bent u hier zeker op de juiste plek! Er is zoveel mogelijk en u kunt optimaal genieten van deze mooie plaats op het veelzijdige eiland Kreta. De diversiteit aan mogelijkheden is erg groot en dat maakt het tot een prachtige locatie.


 • De hotels in Kalyves


  Er zijn verschillende soorten hotels en slaapgelegenheden in Kalyves. U kunt kiezen voor de luxe hotels, maar u kunt ook uw vakantie in een resort, hotel of appartement doorbrengen. Er zijn vele gezellige appartementen en kamers, die u kunt huren. Er zijn ook een paar privé villa's te huur in Kalyves, waar u ook heerlijk kunt genieten van uw vakantie.


 • Uit eten in Kalyves


  U kunt genieten van vele verschillende soorten eten. Zo is er lamsvlees, rundvlees en konijn met heerlijke aardappelen. Dit in combinatie met een lekker wijntje! Het klinkt menigeen als muziek in de oren. En dat is waarom u zo lekker uit eten kunt gaan in een van de verschillende restaurants die dit sfeervolle plaatsje te bieden heeft. Ook voor een lekkere vismaaltijd met een gezonde salade bent u in een van de restaurants aan het juiste adres. Bekijk hier de beste restaurants.


 • Het strand van Kalyves


  Er zijn mooie stranden rondom de baai te vinden. Vaak is er ook nog wat schaduw en kunt u er heerlijk liggen. Doordat het strand niet direct erg diep is, is het ideaal voor kinderen. Dit strand is een van de meest populairste stranden van Kreta! Bekijk hieronder een leuke video over Kalyves en zie waarom u hier heen moet.


 • Video Kalyves


 • Enthousiast over Kalyves? Deel deze pagina!