•  

  Koutouloufari

   

  Koutouloufari is het ideale plaatsje op Kreta als u graag naar een klein en knus dorpje op vakantie gaat! Hier kunt u de ideale vakantie doorbrengen. Het dorpje kent vijfhonderd bewoners en ligt op ongeveer twee kilometers van Chersonissos. Het ligt op de helling van een berg en is goed bereikbaar per weg. Als u niet zo van de drukte houdt, dan is Koutouloufari een uitstekend alternatief. Er zijn volop gezellige restaurants, de mensen zijn vriendelijk en ook 's nachts kunt u gewoon de bar in duiken.

 • Het plaatsje Koutouloufari

  De stijl van de huizen is erg authentiek en de straatjes zijn smal en gezellig. Het is heerlijk om hier rond te lopen. Door de vele Nederlanders en Belgen voelt u zich ook helemaal thuis hier. Men gaat naar Koutouloufari om het echte Kreta te zien. Ook is er volop rust! En als u even de bloemetjes goed buiten wilt zetten, dan gaat u gewoon naar Chersonissos. Dit plaatsje heeft alles voor de vakantieganger, die flink wil feesten. Koutouloufari biedt een geweldig uitzicht op deze plaats. Koutouloufari is een ideale vakantiebestemming voor mensen, die echt willen genieten van het echte Kreta.

  Wel de lusten, maar niet de lasten!

  Als u wel volop wilt feesten op Chersonissos, maar ook tot rust wilt komen bij je appartement of hotel dan is Koutouloufari dus de perfecte uitvalbasis. Voor de grote feesten gaat u naar Chersonissos en voor de lekkere relaxte vakantie blijft u in Koutouloufari. Op Koutouloufari is er trouwens geen strand. Dus hiervoor dient u sowieso wel naar Chersonissos toe te gaan.

  Het weer op Koutouloufari

  Het is lekker aangenaam warm op Koutouloufari, door het mediterrane klimaat. Door de zeewind voelt het vaak warmer aan op Koutouloufari. De gevoelstemperatuur is vaak wat hoger dan elders. Zeker op het heetste moment van de dag. In de winter regent het in Koutouloufari, wat in de zomer nauwelijks gebeurt.

  Voor wie is Koutouloufari ideaal?

  Vooral voor de mensen die wel van een feestje houden, maar niet de hele dag met alle feestgangers geconfronteerd willen worden is Koutouloufari ideaal. U kunt er rustig relaxen en volop genieten van het echte Kreta. En daarnaast kunt u ook volop gaan feesten in het nabijgelegen Chersonissos of Malia. Het beste van twee werelden eigenlijk.

 • Koutouloufari leuk plaatsje? Deel met uw vrienden!