•  

  Last minute Griekenland

    • Last minute Griekenland | De romantische witte dorpjes met blauwe koepeldaken zoals Santorini, de zandstranden van de eilanden en de blauwe zee zorgen voor een mooi decor in Griekenland. Bewonder dit plaatje met eigen ogen tijdens een Last Minute naar Griekenland. Geniet bijvoorbeeld onbekommerd op het eiland Naxos met zijn paradijselijk witte Plaka Beach. Of bezoek de bruisende hoofdstad Athene met imposante bezienswaardigheden uit de Oudheid op de Acropolis berg.


 • Advertentie

 • Goede advertentie? Klikken helpt site te verbeteren.


 • Strandvakantie op de Griekse eilanden

  Wanneer het weer in de zomer in Nederland zich weer eens van de wisselvallige kant laat zien, is het in Griekenland wat stabieler. Van mei tot en met oktober schijnt de zon hier praktisch (bijna) altijd. Als u bij TUI een Last Minute naar Griekenland boekt, vliegt u binnen no time naar de zon. Griekenland ligt in het Middellandse Zeegebied en is erg populair vanwege zijn unieke mix van eilanden en het vasteland met culturele bezienswaardigheden. De Griekse eilanden zijn vanwege de fijne stranden vooral in trek als bestemming voor een strandvakantie. Een van de mooiste stranden van Griekenland ligt op het eiland Naxos dat behoort tot de Cycladen. Het witte zand van Plaka Beach in combinatie met het azuurblauwe water van de Egeïsche Zee is het perfecte decor voor een zonovergoten strandvakantie in Griekenland.


 • Het natuurwonder Santorini


  Dat de Griekse eilanden ook een ideale plek zijn voor een romantische vakantie met z’n twee bewijst Santorini wel. De pittoreske witte huisjes met blauwe koepeldaken die prachtig afsteken tegen het azuurblauwe water en het bergachtige landschap staan op menig ansichtkaart. Het kleine eiland heeft een bijzondere halve maan vorm, welke Santorini te danken heeft aan een vulkaanuitbarsting uit de Minoïsche tijd. De stad wordt daarom ook wel een natuurwonder genoemd. Een plek die u niet wilt missen tijdens het eilandhoppen door Griekenland. Naast de fraaie vorm en de sfeervolle Griekse uitstraling staat Santorini ook bekend om dé plek om de schitterende zonsondergang te bekijken. Bekijk vanaf de jacuzzi op het terras van uw hotel in Oia hoe de huizen veranderen in een waar schouwspel. • Het rijke verleden van Athene


  Omdat Griekenland de bakermat van onze democratie is en er nog veel bezienswaardigheden uit de Oudheid te bewonderen zijn, reizen veel toeristen af naar Athene. De hoofdstad van Griekenland is een geliefde stad voor een stedentrip of een weekendje weg. Een van de bekendste ‘eyecatchers’ van de stad is de Acropolis. Op deze tafelberg kunt u de witte, marmeren zuilen van het Parthenon Paleis bewonderen dat speciaal gebouwd werd voor de Godin Athena. Stap tijdens uw Last Minute in Griekenland ook eens binnen bij het Nationaal Archeologisch Museum in Athene en bewonder het beeld van Zeegod Poseidon. Goed om te weten: de bezienswaardigheden liggen dichtbij elkaar zodat u ze allemaal lopend kunt bezoeken.


 • Bruisend Griekenland


  Ook 's avonds hoeft u zich niet te vervelen tijdens een Last Minute in Griekenland. De eilanden Kreta en Kos staat bekend om het bruisende nachtleven dat vooral erg in trek is onder jongeren. Vooral de badplaats Cherssonisos op Kreta is berucht vanwege de vele dansfeesten die er plaats vinden op Starbeach. Op Kos kunt u op Tarzan Beach dansen onder de sterrenhemel. In de onderstaande video kunt u met eigen ogen de schoonheid en veelzijdigheid van Griekenland zien.


 • Video Griekenland


 • Goede last minute Griekenland pagina? Deel via de social buttons (rechts)!