•  

  Neckermann reizen


 • Let op: Neckermann Reizen hoort bij de Thomas Cook Group (Thomas Cook Group Plc) die sinds september 2019 in zwaar weer terecht is gekomen en een faillissement heeft aangevraagd in september 2019. Onlangs is bekend geworden dat Neckermann reizen failliet is. Heeft u hier vragen over, dan kunt u het best op de hoogte blijven van de situatie en veel gestelde vragen via de site van de Neckermann. De overige informatie op deze pagina komt daarmee te vervallen en kunt u negeren. Als u toch een vakantie naar Kreta wilt boeken, dan kunt u dat het best doen bij een van de onderste drie aanbieders.


 • Kreta vakanties
  Klik op onderstaande logo's en ga direct naar het Kreta vakantie aanbod


 • Neckermann reizen | De grote en bekende reisorganisatie Neckermann is ooit opgezet in Frankfurt door een dressuurruiter (Josef Neckermann). Dat verklaart ook gelijk de naam van deze in 1963 opgerichte reisorganisatie. De beste man richtte in 1950 een postorderbedrijf op, waarna hij zijn activiteiten in 1963 uitbreidde met het organiseren en zelf verkopen van goed georganiseerde en betaalbare vakanties. Dit werd al snel een groot succes en de activiteiten werden daarom al snel uitgebreid naar Nederland. In het jaar 1970, op 1 november werd de Nederlandse tak van het bedrijf opgericht onder de naam "Neckermann Vliegreizen Nederland".

  Een begrip in de Nederlandse reisbranche


  Het was tevens de eerste dochteronderneming van Neckermann en tot op de dag van vandaag een begrip in de Nederlandse reisbranche. Het is een van de meest ervaren reisorganisaties van Nederland met een grote groep trouwe klanten die bewust kiezen voor de zekerheden die Neckermann ze al zo'n 50 jaar geeft. In het begin werd de klant bediend vanuit diverse Neckermann reisbureaus. Het bekendste resbureau zat jarenlang in Amsterdam op de Kalverstraat. Tegenwoordig wordt net als bij veel andere reisorganisaties de klant geholpen via de gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website Neckermann.nl. Met de jaren is ook meer duidelijkheid geschept tussen de verschillende activiteiten van Neckermann. Het postorderbedrijf Neckermann en de Neckermann reizen reisorganisatie zijn twee aparte bedrijven geworden en Neckermann Reizen hoort inmiddels bij de Thomas Cook Group (met het hoofdkantoor in Londen).


 • Vakantie aanbod Neckermann reizen


  Bij Neckermann reizen boekt u goed georganiseerde en betaalbare vakanties naar met name zonnige vakantie bestemmingen die gelegen zijn rond de Middellandse Zee. Met een ruim aanbod aan last second, last minutes, verre reizen, all inclusive, adult only en meer soorten vakanties naar Kreta en andere vakantieoorden in Griekenland, maar ook in Spanje zoals Tenerife, Ibiza en Lanzarote. Maar ook voor landen als Turkije, Egypte, Portugal, Cyprus, Kaapverdië en Italië is een ruim aanbod aan vakanties. Naast deze populaire landen en bestemmingen heeft Neckermann ook vakantieaanbod in de Caribbean, Afrika, Azië en naast pakketreizen voor zonvakanties heeft Neckermann ook kampeervakanties, wintersportvakanties, autovakanties en korte stedentrips om de batterij weer even helemaal op te laden. Neckermann heeft als een van de weinige touroperators ook veel eigen hotel merken, zoals de hotels met de namen: Smartline, Sunwing, Sunprime, SunConnect, Casa Cook en het meest bekende eigen merk "Sentido". Neckermann reizen staat voor betaalbare kwalitatieve vakanties voor iedereen.


 • Neckermann last second vakanties

  Een uniek aanbod van vakantie aanbiedingen, dat zijn de Neckermann last second vakanties. Deze superaanbiedingen zijn erg gewild en populair onder mensen die er een sport van maken om zoveel mogelijk vakantie te krijgen voor hun geld. Als u een last second vakantie bij Neckermann koopt, dan koopt u enkel het retour vliegticket naar een bestemming, dus enkel de vluchten zonder een accommodatie. U vliegt dus super goedkoop (vaak de volgende dag al, of die dag erna) naar een zonvakantie bestemming. Hoe korter voor vertrek u boekt, hoe voordeliger u vliegt. U boekt een last second Neckermann "vakantie" direct aan de balie (Thomas Cook last minute balie op de luchthaven vanaf slechts €69,- p.p. Zie hieronder de prijzen om een last second Neckermann retourvlucht te boeken.

  • Drie dagen voordat de vlucht vertrekt: € 149 voor een retourvlucht (tijdens schoolvakanties betaald u € 249 )
  • Twee dagen voordat de vlucht vertrekt: € 125 voor een retourvlucht (tijdens schoolvakanties betaald u € 199 )
  • Een dag voordat de vlucht vertrekt € 99 voor een retourvlucht (tijdens schoolvakanties betaald u € 149 )
  • Een dag voor vertrek: € 69 voor een enkele reis (tijdens schoolvakanties betaald u € 99)

 • Advertentie


 • Neckermann vakantie


  Het aanbod aan last seconds, last minutes, all inclusive, adult only, gezinvakanties en meer soorten vakanties bij Neckermann reizen op de website verandert steeds. Dit komt met name doordat ze continue proberen in te spelen op wat de klant wil of juist niet wil. Een goed voorbeeld zijn de problemen die er de laatste jaren zijn geweest in Egypte en Turkije, maar ook de Grexit perikelen in Griekenland, waardoor de vraag vanuit de markt verschoof naar met name Spanje. Hierdoor kan het zo zijn geweest dat bepaalde accommodaties tijdelijk uit het assortiment zijn gehaald tot er weer meer stabiliteit in het land was, om zo ook de veiligheid voor de klanten te kunnen garanderen. Bij een negatief reisadvies kan er ook voor gekozen worden om bepaalde landen uit het assortiment te halen. Hiervoor wordt altijd het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken in de gaten gehouden.


 • Neckermann contact en service

  De service en de mogelijkheden om met Neckermann in contact te komen staat bij Neckermann hoog in het vaandel. De klantenservice is 24 uur per dag bereikbaar, zie hier hun klantenservice pagina. De medewerkers helpen u graag per telefoon, chat, email of via hun webcare afdeling (Facebook en Twitter). Komt u er op de website niet uit om een vakantie te boeken, dan kunnen ze u daar ook prima bij ondersteunen, maar ook beantwoorden zij uw vragen over het wijzigen of annuleren van uw boeking, luchthaven transfers, bagage mogelijkheden, stoelen in het vliegtuig reserveren, informatie over de airline, visum vragen of vragen over de betaling / aanbetaling van uw vakantie.


 • Neckermann Kreta vakanties gesorteerd op prijs


  Alle last minute vakanties Kreta aanbiedingen van Neckermann op prijs gesorteerd op een rijtje. De prijs is oplopend (van de meest lage prijzen naar hoogste prijs). Klik op de groen button hieronder om te gaan zoeken en voor de scherpste prijs een van de vakanties van Neckermann reizen naar Kreta te boeken. Neckermann reizen heeft veel verschillende soorten accommodaties in het assortment. Kies voor een leuke studio, appartement of hotel (luxe of basic). Allemaal accommodaties met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Boek een goedkope jongerenvakantie naar de feest badplaats van Kreta, Chersonissos en verblijf in een van de accommodaties die van Neckermann zelf zijn. De "eigen merk" hotels met de labels: Smartline, Sunwing, Sunprime, SunConnect, Casa Cook en Sentido. 

  Direct naar Kreta vakanties »


 • Gesorteerd op beoordeling accommodatie


  Waar voor uw geld. Daar gaat het om op vakantie. U gaat misschien één of twee keer per jaar op vakantie en dan moet het gewoon goed zijn. Wij begrijpen dat en proberen u de goede kant op te sturen. Hoe denken andere gasten die u voor gingen over de accommodatie waar u interesse in heeft? Neckermann reizen geeft u daar graag inzicht in. Klik op de groene knop hieronder en u krijgt gelijk alle accommodaties op Kreta te zien met de hoogste Zoover klant beoordelingen die Neckermann reizen voor u heeft geselecteerd. Zo loopt u een kleiner risico om een "kat in de zak te kopen". Let vooral ook op het aantal recensies waar een cijfer op gebasseeerd is (een accommodatie met een 8 o.b.v. 340 beoordelingen is betrouwbaarder dan een 9 o.b.v. 4 beoordelingen). Hoe meer reviews, hoe betrouwbaarder het Zoover cijfer. Neckermann reizen maakt het u zo wel heel makkelijk om voor een goede prijs een kwalitatieve accommodatie te boeken voor uw vakantie op Kreta.

  Direct naar Kreta vakanties »


 • Neckermann reizen is helaas failliet! Lees bovenaan de pagina!