•  

  Stalis

   

  Stalis, ook wel Stalida genoemd is een plaatsje dat in het Noorden van Kreta ligt en rond de duizend vaste inwoners heeft. Het ligt tussen de plaatsen Chersonissos en Malia in en was eigenlijk een paar jaar geleden nog een heel normaal Grieks dorpje. Nu wordt het er steeds drukker, aangezien de toeristen het plaatsje Stalis hebben ontdekt. Er is een mooi lang en ook breed strand (zandstrand) en er zijn volop bars, restaurantjes en winkels te vinden in Stalis. Het is een gezellig dorp met een mooi en schoon strand. Ook zijn de prijzen er nog heel schappelijk.

 • Het uitgaansleven in Stalis

  Als u of uw kinderen naar een discotheek willen gaan, dan zult u naar de nabij gelegen plaatsen Chersonissos of Malia moeten gaan. Er zijn wel een paar uitgaansgelegenheden in Stalis, maar niet zoals in Chersonissos of Malia. U bent in ongeveer vijf minuten al in Chersonissos om daar de bloemetjes buiten te zetten. Een taxi kost ook geen vermogen, dus dat mag het probleem niet zijn. In Stalis heeft u rust, maar als u de drukte wilt opzoeken, dan bent u dus zo in Chersonissos of Malia, waar u de drukte zeker zult vinden. In Stalis heeft u wel de lusten, maar niet de lasten zullen we maar zeggen.

  Lekker sporten in Stalis

  U kunt in Stalis lekker gaan sporten. Er zijn een paar tennisbanen en als u wat meer van avontuur houdt, dan kunt u er ook parasailen, op een banaan varen over het water, waterfietsen, kajakken, op een waterscooter gaan of waterski's gebruiken. Doet u het liever wat rustiger aan, dan kunt u ook gezellig gaan midget golfen, of lekker op het strand gaan volleyballen. Voor de sportieve mens is er volop keus in Stalis.

 • Stalis, voor de wijnliefhebber


  Wat dacht u van een excursie naar een wijngaard? Hier kunt u zien hoe de Griekse wijnen worden gemaakt. Als u niet zo'n wijndrinker bent dan kunt u ook naar een olijfgaard of citrusboomgaard gaan. Hier kunt u tegelijkertijd een goede wandeling maken en genieten van de vollop aanwezige natuur. Stalis heeft zoveel te bieden!

  Een kleine tip!


  Als u in Stalis bent, ga dan ook naar Mochos en de Lassithi vlakte. Mochos is een leuk bergdorp met een prachtige dorpskern. Hier zult u zeker geen spijt van krijgen. Wacht niet langer en boek nog vandaag die vakantie naar Kreta en verblijf op Stalis! U zult er een top vakantie hebben! Een goede tip is om eens bij het aanbod van de Vakantiediscounter.nl te kijken. Daar vinden wij al jarenlang hele scherpe deals naar Kreta en de site is erg duidelijk en gebruiksvriendelijk.


 • Stalis een leuk plaatsje? Deel!

 • Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone