•  

  Vluchten Kreta volgen

    • Vluchten Kreta volgen | U kent het wel, uw familie, vrienden of kennissen gaan op vakantie naar Kreta om te genieten van een van de badplaatsen zoals Chersonissos, RethymnonAgios Nikolaos of Malia op Kreta en zijn liever geen geld kwijt aan het parkeren van de auto op of nabij de luchthaven. Ze vragen u om ze bij terugkomst op te halen op de luchthaven Schiphol, Rotterdam, Eindhoven of in het ergste geval zelfs de luchthavens in onze buurlanden, zoals, Dusseldorf, Weeze of Brussel. U checkt op de dag van aankomst of de vlucht wel vertrokken is en u herhaald dit meerdere keren per dag om zeker te weten dat u op tijd op de luchthaven zult zijn en niet heel lang hoeft te wachten omdat de vlucht vertraging heeft. Dat is vanaf nu verleden tijd, want wij willen u kennis laten maken met Flightradar24.com.


 • Volg een vlucht naar keuze

   

  U hoeft zich nu nooit meer af te vragen of de vlucht al vertrokken is vanaf de vliegvelden Heraklion of Chania op Kreta. Ook of de vlucht vertraging heeft is hier inzichtelijk. Sterker nog, u kunt alles van de vlucht op de voet en live volgen. U heeft via Flightradar24.com inzicht in het type toestel waarmee gevlogen wordt, de luchtvaartmaatschappij, de snelheid waarmee het vliegtuig vliegt, maar ook de nog te vliegen afstand in kilometers en de exacte hoogte en locatie waar het vliegtuig zich bevindt.

  Daarnaast kunt u exact zien hoe laat het vliegtuig is vertrokken en hoe laat er verwacht wordt dat het vliegtuig zal landen. Zo is alles voor u inzichtelijk en kunt u ook een specifieke vlucht instellen om te volgen, zoals u hieronder op de afbeelding ziet voor de Transavia vlucht van Amsterdam naar Heraklion ( HV871 / TRA871). • Inzicht in alle vluchten wereldwijd


  Op Flightradar24.com kunt u niet alleen de vluchten naar Kreta volgen. U krijgt hier inzicht in alle vluchten van en naar alle bestemmingen wereldwijd. In de afbeelding hieronder ziet u alle gele vliegtuigjes, die stuk voor stuk staan voor een aparte vlucht. Klikt u op het vliegtuigje, dan krijgt u van die vlucht alle bovengenoemde informatie inzichtelijk.


 • Kijkje vanuit de cockpit


  Een hele leuke tool van Flightradar24.com is dat u zelfs een kijkje kunt nemen vanuit de cockpit van het vliegtuig dat u volgt. In het menu aan de linker kant ziet u de knop "3D". Als u Google Earth heeft geïnstalleerd, dan kunt u via deze knop een kijkje nemen vanuit de cockpit.

  Met Flightradar24.com hoeft u dus echt helemaal niks te missen van de vlucht en lijkt het bijna net of u er zelf ook op de vlucht zit. Neem nu een kijkje op Flightradar24.com en zoek, volg en deel (via Twitter, Facebook of per mail) de vlucht waar uw familie, kennissen of vrienden in zitten. De site heeft ook een zeer gebruiksvriendelijke app voor uw smartphone of tablet, zodat u uw vlucht overal vanaf ieder apparaat kunt volgen.


 • Goede tip om vluchten te volgen? Deel deze pagina!