•  

  Kokkini Hani

   


 • Kokkini Hani | is een dorp op Kreta met alles wat u nodig heeft voor een geslaagde zonvakantie. Het ligt nabij de populaire badplaats Chersonissos, er zijn volop winkels, die het hele jaar open zijn. Ook is er een oude kerk in het centrum en zijn er mooie zandstranden om van te genieten. De stranden bij Kokkini Hani zijn heerlijk rustig. U kunt ook op de pier gaan vissen als u dat wilt. Naast het zonnebaden op het strand is er veel te beleven in Kokkini Hani. U kunt er lekker wat gaan eten of drinken in een bar of restaurant of u kunt genieten van diverse spectaculaire watersporten. • Watersporten in Kokkini Hani

  Kokkini Hani biedt dus voor de watersporter veel mogelijkheden. Zo kunt u gaan parasailen, op een bananenboot gaan, windsurfen of op een andere manier jezelf vermaken in het water. De stranden bieden volop mogelijkheden om optimaal te genieten. Je kunt ook gaan snorkelen. En als je geluk hebt dan is er een beach party op het strand. Meer info over de mooiste stranden van Kreta? Wij hebben de beste stranden voor u op een rijtje gezet.


 • Bezoek de hoofdstad van Kreta

  De afstand tot de hoofdstad van Kreta, Heraklion is zo'n tien kilometer. U kunt met de bus, huurauto of scooter naar Heraklion reizen. Dus als u een keer naar een wat grotere stad dan Kokkini Hani wilt gaan, dan is dat dus geen probleem. Ook Malia en Chersonissos liggen heel dicht in de buurt. Zeker goed om te weten als u een keer flink wilt gaan stappen, dan kunt u hier prima terecht.


 • Video Kokkini Hani


 • Vakantie Kreta boeken


  Als u nog geen vakantieplannen heeft, dan mag u blij zijn dat u deze pagina bezoekt. Nu kunt u uw vakantie gaan boeken naar Kreta eb misschien wel naar Kokkini Hani! Het is heerlijk om naar Kreta op vakantie te gaan en in Kokkini Hani te verblijven. Op de video hierboven kunt u goed zien hoe mooi de stranden er zijn. Mocht u toch naar een andere plek op Kreta willen, gebruik dan onze vakanties vergelijken tool, of bekijk onze all inclusive Kreta hotel tips. Klik voor al het Kreta aanbod op één van de onderste drie Kreta vakantie aanbieders en u wordt direct doorgestuurd naar alle hotels en appartementen die u er kunt boeken.


 • Kokkini Hani leuk plaatsje? Deel deze pagina!