•  

  Piskopiano

   


 • Piskopiano | Het is een klein en gezellig dorp op Kreta dat ongeveer twee kilometer van Chersonissos ligt. Het ligt op de helling van de Charakas berg. Er zijn voldoende leuke restaurants en barretjes waar u de vriendelijke bewoners kunt ontmoeten. Er wonen rond de vijfhonderd vaste inwoners en het bruist er meer dan voldoende om er een leuke vakantie te hebben. Een populair restaurant in Piskopiano waar veel mensen voor naar het dorpje komen, is restaurant Gevsi. Dit top restaurant heeft een zeer goede keuken met traditionele gerechten en ontzettend gastvrije eigenaren. • Een beetje cultuur


  Piskopiano heeft een klein museum en een mooie kerk. Beide zijn zeker een bezoek waard als u er bent. Ook zijn er volop goede accommodaties om uw vakantie door te brengen. Vele touroperators hebben de beste plekjes al voor u uitgezocht, maar u kunt ook op zoek gaan naar de kleine particuliere appartementen en studio's, die zijn er zeker ook.


 • Rust in Piskopiano


  In vergelijking met de badplaatsen Chersonissos, Rethymnon, Agios Nikolaos en Malia en andere drukke plaatsen op Kreta, is het heerlijk rustig in Piskopiano. Hier kunt u het echte Griekse leven nog waarnemen. Het centrum kent alle gemakken en pleziertjes die u zoekt op vakantie. Lekker eten en drinken in overvloed! Als u echt wilt shoppen of wilt stappen dan kunt u beter naar de grotere badplaatsen in de buurt gaan. U kunt zelfs naar Chersonissos gaan lopen. Het is 20 minuutjes lopen!


 • Video Piskopiano

   


 • Geen strand


  Als u voor de zon en het strand komt, dan moeten we u teleurstellen. Piskopiano heeft geen strand. Wel kunt u naar Chersonissos gaan om daar van het strand te genieten. Hier kunt u ook alle denkbare watersporten beoefenen. U kunt er waterskiën, een waterfiets huren, op een banaan varen, parasailen en veel meer. U kunt trouwens ook prima naar Malia of Stalis gaan om op het strand te gaan liggen. Hier kunt u ook heel goed van de zon, de zee en het strand (zandstrand) genieten.


 • Grotten en meer


  U kunt naar de Melidoni grot gaan. Dit is een van de grootste en ook een van de mooiste grotten van Kreta. Er zijn hier volop sporen, dat men ook in deze grotten heeft geleefd. Als u naar Kreta gaat, dan moet u hier zeker naartoe gaan. Daarnaast kunt u ook naar een van de verschillende waterparken gaan of naar het grote aquarium op Kreta. Daarnaast kunt u ook gewoon een mooie wandeling gaan maken rondom Piskopiano. Er is zoveel te doen en te zien! Geniet van Kreta! Geniet van Piskopiano!


 • Vakantie Piskopiano


  Wilt u op vakantie naar Kreta en verblijven in Piskopiano of in de buurt van deze sfeervolle plaats? Dan kunt u kijken bij het zonvakantie aanbod naar Kreta bij een van de drie gerenommeerde aanbieders. Klik op de logo's van TUI, Sunweb of VakantieDiscounter en u wordt direct doorgestuurd naar het zonvakantie Kreta aanbod


 • Enthousiast over Piskopiano? Deel deze pagina!