•  

  Jongerenreizen Kreta

   

  Kreta is erg geliefd bij jongeren uit met name Nederland en Engeland. De jongeren trekken op Kreta naar de twee badplaatsen die erg dichtbij elkaar in de buurt liggen, Chersonissos en Malia om te genieten van het uitgaansleven op Kreta. De Nederlandse jongeren trekken naar Chersonissos en de Britse jongeren naar Malia. Chersonissos met het bekende "strand" Star Beach, wordt op het gebied van jongerenreizen gezien als het ultieme feestparadijs. Als je naar Kreta op vakantie gaat met het doel om een wilde feestvakantie te vieren, let dan goed op waar je accommodatie gelegen is, want je moet dan niet in andere badplaatsen zoals Rethymnon, Gouves, Elounda, Agia Galini of Agios Nikolaos zitten. Zorg er echt voor dat je in Chersonissos, Malia of eventueel Stalis (ook wel Stalida genoemd) of Koutouloufari zit. Laatst genoemde plaatsen op Kreta liggen vrij dichtbij Chersonissos en Malia in de buurt en zijn dus met taxi, huur auto of scooter redelijk goed te bereiken. Je hoort misschien weleens verhalen dat er op Kreta geen mooie stranden zouden zijn. Deze verhalen komen vaak van jongeren, die een feestvakantie hebben gehad in Chersonissos. Naast het Star Beach "strand" zijn er wel wat kleine strandjes in Chersonissos, maar die staan niet in verhouding met de schoonheid van de vele andere stranden van het eiland. Als je een dagje echt wilt genieten van mooie stranden, dan kun je op onze stranden Kreta pagina meer lezen over de mooiste stranden van Kreta.

 • Star Beach en Star Beach Village


  Jongerenreizen naar Kreta gaan vrijwel altijd naar Chersonissos. Een vakantie naar Chersonissos staat vaak in het teken van zon, zee, strand en veel feesten. En waar kun je nou het best feest vieren in Chersonissos? Je raadt het al, dat kun je op het "strand" van Chersonissos, Star Beach genaamd. Op Star Beach komen de beste dj's ter wereld draaien en er worden heel veel knallende feesten georganiseerd, zoals Beachflirt, Hot & Sexy en Lovestar bijvoorbeeld (hier moet je wel kaarten voor kopen). Wereldberoemde DJ's als Hardwell, Afrojack, Showtek, Steve Aoki en Quintino draaien de vetste sets waar je helemaal los op kunt gaan. Nabij Star Beach ligt het gelijknamige all inclusive resort Star Beach Village. Dit hoog gewaardeerde resort is een perfecte locatie om te verblijven als je dicht op het feest vuur wilt zitten. Vanuit Star Beach Village zit je zo in het centrum van Chersonissos en ook zo op Star Beach. Het is de ideale accommodatie voor degene die lekker centraal willen zitten en ook nog veel waarde hecht aan comfort. Kijk voor een impressie van een jongerenreis naar Chersonissos de onderstaande video waar een groep jongens de tijd van hun leven hebben in Chersonissos. Wil je ook verzekerd zijn van kaarten voor de vetste feesten van Star Beach? Boek je entree tickets voor bijvoorbeeld Beachflirt, Lovestar en Hot & Sexy nu direct online.

 • GoGo, de jongerenreizen aanbieder van NL

  GoGo is de beste jongerenreizen aanbieder van Nederland en Chersonissos is een van hun top bestemmingen. Boek je een van de jongerenreizen naar Kreta met GoGo, dan staat dat gelijk aan een vakantie vol avonturen, feesten en spectaculaire activiteiten. GoGo biedt vele mogelijkheden om van je verblijf op Kreta een succes te maken. Naast het feesten nog tijd voor andere activiteiten? Maak dan bijvoorbeeld eens een jeepsafari, bezoek de grootste kloof van Europa, de Samariakloof of geniet van een relaxing cruise tijdens een heerlijke boottocht. Ook voor de avonduurtjes wordt er van alles georganiseerd, zoals kroegentochten en bbq party's, maar dan ben je dus al snel weer aan het feesten, maar daar kom je ook voor, toch?


 • Leuke jongerenreizen Kreta pagina? Deel!